Founder

Het succesvol promoten via online & print media

Als oprichter van het Communicatie & PR bureau BEAU PR staat Bo Vrolijk meteen in 2007 op de lijst ‘Business Babes’ van het zakenblad QUOTE. Door haar jarenlange PR ervaring in de modewereld en haar journalistieke achtergrond in het bedrijfsleven weet ze het beste van beide werelden nog steeds te combineren. 

Bo Vrolijk maakt vooral naam als hoofdredacteur van Global The Hague en GTH Culinary. Ze staat bekend om haar verrassende manier van schrijven en de opvallende interviews met bijzondere mensen zoals ambassadeurs, diverse ondernemers en CEO’s van multinationals. Deze ervaring neemt ze mee in een mooie samenwerking met verschillende vakbladen en magazines.  In vele edities zijn er artikelen, interviews en andere publicaties met teksten van BEAU PR.

Voor diverse opdrachtgevers is Bo Vrolijk werkzaam als bedrijfsjournalist en PR manager met als doel om bedrijven en merken succesvol te promoten via online en print media. De publicaties in vakbladen, glossy magazines, websites, facebook en instagram zijn indrukwekkend. Voor een kleine impressie check instagram, facebook of het blog op www.beaupr.nl

BEAU PR, het Communicatie & PR bureau van ondernemers in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Het Gooi!

Bo Mulder